Életstílus

2019.03.12. 14:08

Akcióba léptek a mentők: nem csak az anyukát látták el, kislányáról is gondoskodtak - Elvitték iskolába

Egyedülálló anyuka lett rosszul, de kislánya miatt nem akarta vállalni a kórházi ellátást. A mentők mindent elrendeztek.

Egyedülálló édesanya lett ma rosszul fővárosi lakásában. A középkorú nő gyengének érezte magát, miközben kislányát indította volna iskolába a reggeli órákban. A pillanatok alatt kiérkező mentők a helyszíni vizsgálatok alapján további kórházi ellátást tartottak szükségesnek, ám az odaadó anyuka ezt elutasította. Mint mondta, nem tudja megoldani gyermeke felügyeletét - számolt be az esetről Facebook oldalán az OMSZ.


Az anyukán segítő egység hagyta ennyiben a dolgot: a mentésirányítás segítségével felhívták a Dél-Alföldön élő nagymamát, aki vonattal fel tud utazni Budapestre és el tud menni kisunokájáért az iskolába.


Miután az iskola útba esett a kórház felé, a vezetőség külön engedélyével, a hordágyon fekvő anyukával együtt magukkal vitték a 7 év körüli kislányt is.


Az iskolában a gépkocsivezető megnyugtatva kísérte fel a gyereket a terembe és a pedagógus gondjaira bízta.


Az édesanyát ezek után stabil állapotban szállították kórházba a mentők, ahol pár órával később megoperálták.

Címkék#Lilla

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!