fesztivál

2021.06.10. 09:10

Hivatalos: 18 év alattiak is részt vehetnek a Campuson

Ismét jó hír a fesztiválozóknak, újabb enyhítésről döntött a kormány. Koronavírus ellen védett ember felügyelete alatt 18 év alattiak is részt vehetnek a zenés, táncos rendezvényeken – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ. Az erről szóló kormányrendelet-módosítások kedden jelentek meg a Magyar Közlönyben.

Debrecen, 2016. július 20. Résztvevõk a debreceni Campus Fesztiválon 2016. július 20-án. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Czeglédi Zsolt

A hírt örömmel fogadta a Campus Fesztivált szervező csapat, ugyanis a debreceni fesztivál nagyon sok, családoknak szóló programot tartalmaz.

„A Campus Fesztivált két év után idén végre újra megszervezhetjük július végén” – mondta Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató.

„Mint mindenki, mi is nehéz időszakon vagyunk túl, éppen ezért egy olyan fesztivált szeretnénk szervezni, amely erőt és igazi kikapcsolódást ad a nehéz helyzet után.”

A Campus 2021-ben országosan a legelső nagy hazai fesztivál lesz. 15 programhelyszínen 200-nál is több zenés, kulturális program várható négy teljes napon át a debreceni Nagyerdőben.

„Idén szabadtéri koncert helyszínekben gondolkodunk, fő szempont, hogy hosszú kihagyás után a teljes magyar zenei élvonalat újra vendégül láthassuk a Campuson – részletezte a főszervező az idei terveket. – A zenés programok mellett különleges installációkkal, hangulatos dekorációkkal gondoljuk újra a fesztivál arculatát.

Azt szeretnénk elérni, hogy már a fesztivál bejáratától egy barátságos környezetbe érkezzenek a fesztiválozók, elfeledjék az elmúlt időszak nehézségeit, a hétköznapok szürke monotonitását.

Érezzék, hogy újra normális lett az életünk.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!