jubileumi akciók

2021.05.21. 15:30

Tízéves lett a West-Balaton kedvezménykártya

A jubileumi évben extra kedvezményekkel várja a West-Balaton kártya a Nyugat-Balatonra utazókat, ezen kívül pedig megújult az elfogadóhelyek köre is, a Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda koordinációjával.

Keszthely, 2020. május 9. Kirándulók a keszthelyi mólón az újranyitás napján, 2020. május 9-én. A mólót a koronavírus-járvány miatt április 10-én zárták le. MTI/Varga György

Forrás: MTI

Fotó: Varga György

A kedvezménykártyát a rendszerben résztvevő települések vendégei tudják igénybe venni a nyaralásuk teljes idejére, így akár 10-14 napra is.

Ma már közel 100 partner biztosít különböző mértékű, jellemzően 10-30%-os, vagy akár 50 %-os kedvezményt,

köztük a térség legfontosabb attrakció is, mint a Helikon Kastélymúzeum, a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház, a Zalakarosi Fürdő, a BAHART és a Balaton-felvidéki Nemzeti Park – adta hírül a kártyát kibocsátó Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda.

A kedvezményrendszer tagja továbbá a térség szinte minden múzeuma és kiállítótere, látnivalók, balatoni strandok, programszolgáltatók, vendéglátóegységek,

melyeknek üzemeltetői szeretettel várják a kártyával érkező vendégeket – írja a turizmus.com.

A személyre szóló kártya Keszthely, Gyenesdiás, Vonyarcvashegy, Balatongyörök és Zalakaros Tourinform-irodáiban szállásadói igazolással váltható ki ingyenesen.

A West-Balaton kártya települési specifikumokkal bővített verziója további extra kedvezményekkel csábítja a vendégeket.

Borítókép: kirándulók a keszthelyi mólón az újranyitás napján, 2020. május 9-én. A mólót a koronavírus-járvány miatt április 10-én zárták le

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!