hajóval, vonattal és busszal is

2020.09.27. 14:38

Az októberi hétvégéken is lehet utazni Dunakanyar-napijeggyel

November elsejéig még megvásárolható a Dunakanyar-napijegy, amely korlátlan utazásra jogosít fel a Dunakanyar-körjáraton, a MÁV-START, a MÁV-HÉV, a Volánbusz és a MAHART helyi járatain a szeptember 30. és november 1. közötti hétvégéken és október 23-án – közölte a MÁV Zrt. vasárnap.

Nagymaros, 2020. június 27. Az utasokkal megtelt mentesítõ hajó útban Zebegény felé. A viharkárok miatt lezárt 12-es fõúton, vasúton és kerékpárúton sem lehet megközelíteni Zebegényt. A MÁV és a MAHART együttmûködésével ingyenes mentesítõ hajójárat indult Nagymaros és Zebegény között óránként reggeltõl estig. Ezt hétvégén a helyben lakókon kívül nagyon sok kiránduló kívánja igénybe venni. Az óránként induló hajókra többórai várakozás és sorbanállás után lehet csak feljutni. MTVA/Bizományosi: Nagy Zoltán *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: MTVA/Bizományosi

Fotó: Nagy Zoltán

A közlemény szerint augusztus elejei bevezetése óta mintegy kétezer, a Pilis, a Duna és a Börzsöny bármelyik népszerű kirándulóhelyének felkereséséhez felhasználható Dunakanyar-napijegyet vettek. Az eladott jegyek ötödével 26 év alattiak utaztak.

A napijegyet a MÁV-START pénztáraiban és a MÁV applikáción keresztül lehet megváltani.

A jegyek a Budapest-Esztergom, a Budapest-Vác-Szob és a Vác-Diósjenő-Balassagyarmat vasútvonalakon, a Volánbusz 300-399 és 800-898 csoportba eső viszonylatain, a MÁV-HÉV H5-ös vonalán, a Békásmegyer és Szentendre közötti szakaszon, valamint a Mahart PassNave menetrend szerinti dunakanyari körjáratán érvényesek – írták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!