Életstílus

2018.03.18. 09:31

Csalók akarták Bódi Sylvi bugyiját

Pár héttel ezelőtt Bódi Sylvi igazán extrém módját választotta a jótékonykodásnak: a modell használt fehérneműit vásárolhatták meg az azokra éhes rajongók.

Pár héttel ezelőtt Bódi Sylvi igazán extrém módját választotta a jótékonykodásnak: a modell használt fehérneműit vásárolhatták meg az azokra éhes rajongók, és az ebből befolyt 500.000 forintot öt különböző alapítványnak utalta el. - írja a BorsOnline.


Sylvi legfrissebb bejegyzésében arról számolt be, milyen emberekkel hozta össze őt a sors a nem mindennapi garázsvásár alatt: akadt köztük olyan nemes lelkű adakozó, aki visszaadta a sztár megunt fehérneműjét és "csak" egy dedikált képet akart tőle az adományért cserébe, de voltak rosszindulatú csalók is a licitálók között.


A facebookos gardróbvásárom történetében igen sokféle emberrel találkoztam.Különösen a “Bugyi Börze" ideje alatt... Voltak kamu képpel regisztrált csalók, és voltak jó fej, páratlan humorral megáldott úriemberek is. Többen tettek gáláns ajánlatokat az egyedi darabokra. Volt egy férfi, aki megvett tölem egy fehérnemüt, s bár a bugyi árát korrekt módon elutalta, igazából csak a dedikált fotó kellett neki, arra hajtott. A csipkés tangámat visszaküldte és azt kérte, hogy árverezzük el és a bevételt a Vércsepp Alapítványnak ajánljuk fel.

Azt gondolom ez nagyon nemes és stílusos cselekedet a részéről, így a napokban a szebbnél szebb fehérneműk mellett azt a különleges csipke csodát is fel fogom rakni és árverésre bocsátom, ahogyan az úriember kérte. Szóval ha valaki nagyon szeretne tőlem egy bugyit venni, akkor ennél tökéletesebb alkalmat nem is tudok elképzelni.  

- írta Bódi a hivatalos oldalán.

 

Borsonline.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!