Életstílus

2018.03.10. 08:42

Ágyba vinné Brad Pittet Várkonyi Andrea

Bochkor Gábornak a hollywoodi filmcsillaggal kell esténként szembenéznie a kanapéról.

A monogámiáról beszélgetnek majd hétfőn este a FEM3-on, a Micsoda nők, Nagy Réka, Cseke Katinka, Hevesi Kriszta és a műsorvezető, Várkonyi Andi. Arról, hogy le-het-e egy életen át hűségesnek lenni?


– Az nagyon jó, ha vágy szintjén létezik a monogámia – szögezte le a szexológus, Hevesi Kriszta. – Az kell, ha valakivel összejövök, az egy döntés is legyen.


Katinka állította, a monogámia nem létezik, megölték a férfiak, akiknek a génjeikben van a hűtlenség. A többiek válaszaiból az derült ki, hogy a nők vágynak rá.


– Az emberiség legnagyobb kihívása a monogámia, nem véletlenül van vele annyi probléma – magyarázta Kriszta. – De utód szempontjából nagyon fontos, mert akkor tud az utód biztonságban lenni, ha két szülő van. Nagyon sokszor látom férfi klienseknél, hogy rosszalkodott, de ha érzelmileg túl fontos lett a szerető, akkor tudatosan rákényszeríti magát arra, hogy szakítson és visszatérjen a családhoz.


Gelsei Bernadett szerelmi háromszög specialista szerint egy-két százalék az eltérés, a férfiak 51 százaléka, a nők negyvenkilenc százaléka hűtlen. Az is szóba került, hogy a férfiak sokkal kevésbé bocsátják meg a párjuk hűtlenségét, van, aki arra is féltékeny, ha asszonya filmnézés közben elájul egy hollywoodi filmsztártól. Akkor beindult a tréfálkozás:


– Nálunk Brad Pitt gyakorlatilag családtag! – vágott közbe nevetve Várkonyi Andi, nem titkolta, hogy elolvad a tévé előtt Brad Pitt-től. – Ez már megzavarhatja? – csodálkozott rá Andi.


– Pedig nem is biztos, hogy igazi Brad Pitt-tel szeretnék együtt lenni – folytatta a szerelmi háromszög specialista.


– Azért lecsekkolnám! – vágott közbe Andi nevetve. – Ha itt bejönne, had döntsem már el én, hogy kidobnám-e az ágyamból! - írja a borsonline.hu.

 

Borsonline.hu

Címkék#Lilla
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!