Életstílus

2017.10.23. 11:40

Keverjen zenét a YouTube-ról egyszerűen

Minden YouTube-buli elengedhetetlen kelléke az új applikáció.

Munkatársunktól

Talán nincs is annál szomorúbb egy házibulin, amikor YouTube-buliba csap át, de ha már így áll helyzet, akkor azzal kell kezdeni valamit. Viszont mivel mindenki érvényre akarja juttatni saját kifogástalan zenei ízlését, meg akarja mutatni DJ-képességeit a számok le- és felhangosításával, rövid időn belül káosz alakul ki a YouTube uralma körül: a többezer megnyitott lapfül között az általunk bekeresett dal elkallódik vagy ha sorra is kerül, akkor a felénél lekeveri az éppen rezidens YouTube-lovas.


A rémálomnak most vége, megérkezett a BaszaTáska, ami mindent megcsinál helyettünk: automatikusan átkeveri a számokat, kiküszöbölhetjük a megnyitott lapfülek armadáját, és az általunk választott szám sem keveredik el.


Nincs más teendő, mint megnyitni a honlapot, a "YouTube videó címe" mezőbe bemásolni a videó linkjét, majd a "Hozzáadás" gombra kattintani, és indul is a BaszaTáska.


A böngészőbe írt applikáció egyelőre Béta verzió, a készítő elmondása szerint, ha nagy az érdeklődés a BaszaTáska iránt, akkor olyan fejlesztésekkel turbózza még fel az alkalmazást, hogy lehessen menteni a lejátszási listákat, vagy mobilról lehessen a PC-s böngészőn futó lejátszóba számokat küldeni. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!