Életstílus

2017.06.21. 20:37

Balul sikerült lánykérésen röhög a fél internet

Soha nem volt még annyira népszerű a nyilvános lánykérés, mint manapság

A férfiak egymást felüllicitálva tényleg nagyon szép pillanatokat tudnak okozni, ha igazán gyűrűt akarnak húzni szerelmük ujjára. Valószínűleg a 22 éves Ibragim Tashim is valami nagyszerűt szeretett volna véghezvinni, amikor úgy döntött, megkéri szerelme, a szintén 22 éves Assel Nurmukhambetova kezét. A lány a University of Aberdeen in Scotland hallgatója volt négy évig, közgazdaságtant hallgatott - idézi a Daily Mail cikkét a borsonline.hu.
Barátja épp a diplomaosztóját nézte ki alkalmas időpontnak a nagy kérdés feltevésére, és amikor Assel átvette a hivatalos okiratot, felrohant a színpadra egy hatalmas csokorral és a gyűrűvel. Assel arcára azonban sajnos kiült a nemtetszés: nagy nap volt ez neki amúgy is, a taps éppen annak szólt, hogy sok tanulással megszerezte a diplomát. Ugyan vélhetően igent mondott (bár ez a videón nem hallatszik tisztán), a gyűrűt először fel sem akarta venni, inkább dobozostul elrakni, majd amilyen gyorsan csak tudott, lemenekült a színpadról. Közben pedig kétségbeesetten pillantgatott ki a többi diákra és a tanárokra.


Hát biztos nem ilyen reakcióra számított szegény srác… Menyasszonya még egy csókot sem adott neki, csak egy arcpuszit fogadott el és jobban el volt foglalva sálja igazgatásával, mint a lánykéréssel.

 

Borsonline.hu

Címkék#Lilla
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!