Életstílus

2017.05.11. 21:31

72 évet várt a szerelmes levél, de végül megkapta a címzett

"Szeretlek Rolf, úgy ahogyan a Nap melegét szeretem" - írta a későbbi második világháborús veterán felesége 1945-ben.

Megírása után 72 évvel kapta meg egy második világháborús veterán felesége szerelmes levelét, amelyre egy házfelújítás során bukkantak a New Jersey államban lévő Westfieldben.

Melissa Fahy és édesapja westfieldi otthonuk renoválásakor a lépcső alatti zugban talált rá az 1945. májusi keltezésű levélre. Egy Virginia nevű nő írta férjének, Rolf Christoffersennek, aki abban az időben a norvég haditengerészet matróza volt.

"Szeretlek Rolf, úgy ahogyan a Nap melegét szeretem. Ezt jelented az életemben, a Napot, amely körül minden más forog számomra" - írta az asszony.

Melissa Fahy a New York-i WNBC televíziónak elmondta, hogy páratlan volt számára Virginia férje iránti szerelme és rajongása, és elhatározta, hogy megtalálja a házaspárt, eljuttatja nekik a levelet.

Facebook-használók segítségével találtak rá a házaspár fiára Kaliforniában órákkal azután, hogy a nő posztolta felhívását a közösségi oldalon.

Christoffersen fia olvasta fel végül a levelet 96 éves apjának. Virginia hat éve ugyanis meghalt.

"Ha úgy nézzük, a levéllel felesége valamiképpen visszatért és emléke ismét él" - tette hozzá Fahy.

Címkék#Lilla

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában