Életstílus

2017.04.20. 11:41

Bátortalan férfiaknak tanítják a csajozást

Félénk férfiak erősíthetik az önbizalmukat, gyakorolhatják az ismerkedést a 6 napos képzés ideje alatt.

Elsőre hihetetlenül hangzik, de létezik Siófokon egy nyári tábor, ahol csajozni tanítanak.


A hat együtt töltött nap alatt a szervezők A-tól Z-ig átveszik az ismerkedés és a boldog párkapcsolat minden mozzana­tát a reményekkel teli jelentkezőkkel – számolt be a Bors a szokatlan képzésről.

Először félelmeket feloldó és önbizalom-növelő gyakorlatokkal, majd női oktatós tréningekkel vezetjük végig a résztvevőket az ismerkedés lépcsőin. Az elméleti oktatást később nappali és éjszakai terepgyakorlatok váltják fel. Itt kisebb csoportokban leszólítanak különböző lánycsoportokat, akikkel később akár a tánctéri ismerkedést is begyakorolhatják

– mondta a Borsnak az egyik főoktató, Kevin.


A tábor lakóinak korosztálya rendkívül széles spektrumon mozog. Tizennyolctól 58 évesig mindenki megfordult már náluk. Az árát tekintve mindenképpen pré­mium-szolgáltatásról van szó, ezért a tanulni vágyók többsége kimondottan igényes férfi.

Az alapcsomagunk csaknem kilencvenezer forint, amiben csak a szállás és az előadásokon való részvétel van benne. A Super VIP névre keresztelt prémium-szolgáltatásunk pedig több mint 350 ezret kóstál, amihez sokkal exkluzívabb szállás, személyre szabott edzésterv, éjszakai terepoktatás, videóelemzés, külön fodrász, öltözködési tanácsadás, illetve privát oktatás is tartozik

– mondta a lapnak a képzés főoktatója.

 

Borsonline.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!