Életstílus

2017.04.10. 17:30

Bárkiből lehet hős

Az Ifjú Hősök kampányban azt hangsúlyozzuk, hogy a hőssé váláshoz nem kell szupererő, vagy speciális tudás, készség.

Nagy örömmel és izgalommal mutatjuk be új kampányunkat, az Ifjú Hősöket.


Kik az Ifjú Hősök? Bármelyik gyerek lehet Ifjú Hős, aki segíteni akar szűkebb környezetének, közösségének.


A legújabb nemzetközi Ifjú Hősök kampányunk célja, hogy a gyerekek felfedezhessék a bennük rejlő hőst, és hogy ráébresszük őket arra, mekkora hatással lehetnek környezetükre. A Helen Doron Nyelviskolákban nem csak angolul tanítjuk a gyerekeket, erőfeszítéseink itt nem érnek véget. Fontos értékeket, mint pl. a másokkal, környezetünkkel, közösségeinkkel és a világgal való törődés fontosságát is átadjuk a gyerekeknek, ezáltal pedig felelősségteljesebb, elhivatottabb világpolgárokká válhatnak.

Az Ifjú Hősök kampány arra ösztönzi a diákokat, hogy észrevegyék környezetükben a kihívásokat, gondolkodjanak ezek lehetséges megoldásain, majd valósítsák is meg azt! Fontos, hogy tegyünk közösségeinkért, és hogy lássák a gyerekek, egy-egy apró gesztus is mekkora változást tud elérni. Az Ifjú Hősök kampányban azt hangsúlyozzuk, hogy a hőssé váláshoz nem kell szupererő, vagy speciális tudás, készség. A kampány arról szól, hogy a gyermekek csapatként együtt dolgoznak annak érdekében, hogy jobbá tegyék a körülöttük élők életét.

- nyilatkozta Mészáros Szilvia, a magyarországi Helen Doron English franchise szakmai vezetője.


Az Ifjú Hősök projekt három jelszava: Találd ki! Álmodd meg! Hozd létre!

Tanáraink irányításával és a szülők támogatásával arra biztatjuk a gyermekeket, hogy találják ki, miben szorul segítségre szűkebb környezetük, megkérjük őket, hogy álmodják meg, hogyan segíthetnének, és végül, segítünk nekik abban, hogy megvalósíthassák azt, amit elterveztek - azaz létrehoznak valamit, az alapján, amit a tanteremben megterveztünk.


Bármely gyermek, legyen kicsi, vagy nagy, tud tenni a környezetéért, közösségéért. Az Ifjú Hősök kampány pedig megmutatja, hogy ez hogyan történik. A gyerekek a megvalósított projektjeikről egy kreatív videót készítenek, amelyekkel részt vesznek egy nemzetközi versenyben.


A kampány nagyszabású eseményére május 13-án kerül sor Poroszlón, a Tisza-tavi ÖkoCentrumban, ahova sok szeretettel várunk minden kis és nagy hőst!

A Helen Doron English nyelviskolák minőségi oktatást és tananyagokat kínálnak babáknak, gyermekeknek és tiniknek. A Helen Doron English olyan nemzetközi oktatási módszer, mely több mint 30 éves múltra tekint vissza a gyermekek és ifjak angoltanításában. Küldetésünk, hogy egyedülálló és hatékony módszerünkkel örömet és alkotókedvet vigyünk a gyermekek életébe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!