Életstílus

2017.04.11. 11:47

Applikáció készült a kezdő szülők segítésére

Az applikációt szakorvosok tesztelték. Az applikáció fejlesztésekor elsődleges szempont volt a szakmai hitelesség, így nem csak hasznos, de 100%-osan hiteles felületről tájékozódhatnak a kezdő szülők.

„9 hónap biztosan elég lesz, hogy felkészüljek a kicsi érkezésére" – gondolják sokan, majd az egyre gömbölyödő pocak láttán a magabiztosságot felváltják a kételyek, a felgyülemlett kérdésekre pedig nem érkeznek megbízható válaszok. Ezentúl okkal kaphatja majd elő mobiltelefonját a segítségért kutatva, ugyanis az ingyenesen letölthető Babanapló alkalmazás lesz az elkövetkező hónapokban az egyik leghűségesebb tanácsadója.


Az applikációt szakorvosok tesztelték. Olyan megbízható orvosok szakvéleményét olvashatja a Babanapló mobil-applikációról, és a a gyermekneveléssel kapcsolatos tévhitekről, mint Dr. Lesznyák Judit, csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos és Dr. Novák Hunor.


Gyermeke születése minden bizonnyal élete egyik legfontosabb és leginkább várt eseménye. A felhőtlen öröm mellé azonban a legtöbb esetben bizonytalanság és félelem is társul, ugyanis kevés olyan terület van a mindennapokban, ahol annyi tévhit keringene, mint a gyermeknevelésben.


Sok szülő a mindennél jobban várt apróság megérkezése után tanácstalannak érezheti magát a rá nehezedő felelősség és az ismeretlen helyzetek átláthatatlan útvesztői miatt. Gyakran előfordul, hogy ezen a kétségekkel teli helyzeten a családtagok, barátok és ismerősök – akaratukon kívül ugyan, de – még tovább rontanak ellentmondásos tanácsaikkal és eltérő gyermeknevelési elveikkel. Szeretne tisztán látni? Csak egy dologra kell ezentúl odafigyelnie: legyen feltöltve a mobiltelefonja!

 

Az ingyenes applikáció lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse kisbabája fejlődését. 


A Babanapló alkalmazás éjjel-nappal asszisztál majd Önnek!


Az ingyenes applikáció lehetővé teszi, hogy egy speciális módszerrel kövesse nyomon kisbabája fejlődését. Segítségével digitálisan naplózhatóak az olyan hétköznapi események, mint a legutóbbi pelenkacsere vagy etetés időpontja, gyermeke alvási ciklusa. Mindemellett, olyan fontos mérföldköveket is elraktározhat digitális babanaplójába, mint a fontosabb mozgásfejlődési állomások, vagy a kötelező védőoltások beadásának időpontja.


A Babanapló mobil-alkalmazás számos előnnyel jár:

 • Egyszerre több gyermek adatait is naplózhatja.
 • Hónapról hónapra hasznos információkat olvashat gyermeke fejlődéséről, melyek hitelességéről szakorvosaink gondoskodtak.
 • Egy helyen vezethet naplót többek közt az etetésről, a fejésről, az alvásról, a pelenkacseréről és a védőoltásokról.
 • Rögzítheti gyermeke fejlődési mérföldköveit.
 • Tájékozódhat arról, hogy gyermekének milyen kötelező és válaszható védőoltásokra van szüksége az adott életkorban.
 • Beállíthat személyes emlékeztetőket, hogy semmiről se feledkezzen meg.
 • Az üzletkeresőben babakellék-lelőhelyekre bukkanhat.
 • E-mailben elküldheti magának a babanaplóját, sőt, akár ki is nyomtathatja, hogy valóban maradandó emlék maradhasson.

 • Az applikáció célja, hogy szakmailag hiteles forrásként szolgáljon a laikus felhasználók számára. A mobilalkalmazás tartalmait szakorvosok írták és lektorálták, ám a cikkek, információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi ellátást és tanácsadást!


  Az alkalmazás letölthető iOS-re az AppStore-ban, Androidos készülékre a Google Play Áruházban.  Az alkalmazás főtámogatója a Johnson&Johnson és a Berlin Chemie Kft. Szakmai támogatója a WEBBeteg.hu és a Svábhegyi Gyermekgyógyintézet.

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!