Életstílus

2017.03.21. 08:21

#ígyolvasok kampány az olvasásért

Egyre több könyvvel, irodalommal kapcsolatos játékot lehet látni a Facebookon. Ennek egyik érdekes kampánya az #ígyolvasok játék, amiben az emberek megmutathatják, hogy hol, hogyan szeretnek olvasni.

Munkatársunktól

A gyerek számára is fontos, hogy minél többet olvassanak, úgy a legkönnyebb őket rábírni az olvasásra, minél játékosabban állnak hozzá, annál jobban érdekelheti őket a dolog. Ha pozitív képként a felnőtt is sokat olvas előtte, a jövőben nagyobb eséllyel ragad könyvet a gyerkőc is.


A Fantazmagória indított egy kampányt a Facebookon, amiben bárki megoszthatja az emberekkel, hogy szokott olvasni, legyen ez a szobában vagy a természetben, az udvaron vagy a buszon, nem is a hely a lényeg, hanem, hogy ezzel egy közösséghez tartozhatnak. Nem kell ehhez mást tenni, mint a Facebookra feltölteni egy képet nyilvánosan, és a leírásba beletenni, hogy #ígyolvasok.


A Facebookon egyre népszerűbbek az irodalmi játékok, ilyen volt legutóbb Dragomán György irodalmi zanzajátéka, amiben hat szóban kellett összefoglalni egy könyv tartalmát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában