Életstílus

2016.09.06. 08:52

Jakupcsek kegyetlenül kitálalja titkait

Kegyetlenül őszinte könyvet hozott össze a műsorvezetőnő, amit a legnagyobb titokban írt. Úgy hírlik, októberben kerül piacra a munka, amiről már most sejteni lehet: nagy durranás lesz.

Jakupcsek tíz évvel ezelőtt már írt egy tévés könyvet, és bár a Hepehupa című munkában kendőzetlenül mesélt tévés-szakmai gyötrelmeiről, azt beszélik, hogy az kutyafüle volt ahhoz képest, amivel most rukkol elő - írja a BorsOnline.


Az újságíró-műsorvezetőnő szakmai élete kalandos volt mindig is, sikerműsorok tucatjai köthetők a nevéhez, a karrierje legmeghatározóbb momentuma mégsem egy sikertörténet. 2015. december 24-én éppen a Ridikül című népszerű műsorának három részét tervezték rögzíteni. Gabi és a stáb az első felvétel után az öltözőbe vonult sminket igazítani-pihenni, amikor jött a telefon a személyzeti osztályról, hogy Gabi menjen fel. Jakupcseket ekkor rúgták ki, mindenféle előzmény nélkül.


A kényszerpihenő jót tett a tévés műsorvezetőnek, a feltöltődés mellett újra alkotni kezdett, és papírra vetette azokat a gondolatokat, melyek az elmúlt időszakban foglalkoztatták. A riportert meglepte, hogy kiszivárgott a hír és semmit nem volt hajlandó elárulni a készülő könyvről, de csodálkoznánk, ha MTVA-s menesztésének nem szentelne legalább egy fejezetet és nem lenne benne a kirúgása minden részlete, titkok, melyekről eddig nem hallott még senki. Mi úgy tudjuk, benne is lesz a heteken belül megjelenő kötetben, sokkal durvábban, mint most bárki képzelné, ha addig nem finomítanak a tartalmon. A szerkesztés folyamata közben ugyanis akár ki is húzhatják belőle. Akkor viszont mi értelme megírni, megismételni azt, amit már mindenki tud?

 

Borsonline.hu

Címkék#Lilla
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!