Életstílus

2015.10.27. 12:13

Személyi asszisztensünk akar lenni a Facebook

Ezentúl értesítést kapunk a napi programjainkról és akár a kedvenc focicsapatunk meccseiről is.

munkatársunktól

Új értesítési rendszert vezet be a Facebook. Ezentúl nem csak arról kapunk majd értesítést, hogy ki lájkolta a képeinket és ki posztolt a csoportjainkba, hanem akár a napi programjainkról és arról, ha a kedvenc focicsapatunknak meccse lesz, vagy ha a kedvenc együttesünk fellép a közelünkben, írja a Mashable.


Virtuális kártyák formájában jelennek meg majd a képernyőn az új értesítések, ezeket személyre szabhatjuk. Egy felhasználónak 15 különböző kártyája lehet, A helyhez kötött szolgáltatások még abban is segítenek, hogy mikor kell elindulnunk otthonról, ha nem akarunk lekésni valamilyen eseményt. (Hasonló szolgáltatása egyébként a Google-nek is van.)


A Facebook egy másik fontos újítással is előrukkol a napokban. Jön az új, immár tényleg használható kereső, amelyet az FYI névre kereszteltek. A Hvg cikke azonban felhívja a figyelmet arra is, hogy veszélyeket rejthet magában az újítás. Minden, nyilvánosan megosztott bejegyzés kereshető lesz, akár évekre visszamenően, úgyhogy érdemes utólag korlátozni a bejegyzéseink láthatóságát. Ezt a Facebookon a Beállítások menüpont Adatvédelem részlegében tehetjük meg, a Ki láthatja a dolgaimat? feliratnál.

Címkék#Facebook
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!