Életstílus

2015.09.01. 15:00

Háromezer meztelen biciklis került egy ifjú pár esküvői fotójára

Az ifjú házasok már azt is tudják, hogy miként fogják megmagyarázni a rendhagyó esküvői képeket jövőbeli gyerekeiknek.

Háromezer meztelen és testfestett kerékpárossal készített esküvői fotót egy philadelphiai pár.


Ross Cohen és Blair Delson szombat este fogadott örök hűséget egymásnak, és a délutánt a város romantikus helyszíneire megálmodott esküvői fotók elkészítésének szentelte. Épp a városháza szomszédságában pózoltak, amikor mintegy háromezer pucér, festett testű vagy alsóneműt viselő biciklis özönlötte el a környező utcákat.


Úgy döntöttek, hogy nem várják meg, amíg a meztelen sereg elhalad, hanem feldobják egy kicsit a fotósorozatot. "Megláttuk őket és úgy döntöttem, akcióba lépek, sprintelni kezdtem a magas sarkúmban és az esküvői ruhámban" - idézte fel Delson. 


Cohen felkapta kedvesét és megpördült vele a tömegben, majd mindketten pacsiztak a pucér kerékpárosokkal, akik örömmel üdvözölték a párt. "Nagyon vicces volt" - jegyezte meg Delson.


Az ifjú házasok már azt is tudják, hogy miként fogják megmagyarázni a rendhagyó esküvői képeket jövőbeli gyerekeiknek. "Amikor eljön a te napod, csak szeresd az életet és éld át a pillanatot" - fogalmazta meg röviden az újdonsült férj.


A Philly Naked Bike Ride-ot a Nemzetközi Meztelen Kerékpáros Felvonuláshoz kapcsolódóan szervezik meg évente. Az akció idén mintegy háromezer embert mozgatott meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!