Életstílus

2015.05.11. 09:43

Vándortábor Bakony

Vándortábor lóháton, a Magas-Bakonyban.

kisalfold.hu

Időpont: 2015.06.22. - 2015.06.27.

Minden évben nagy siker a lovas nomád vándortábor!
6 nap lóháton, hegyen, völgyön, patakokon, erdőkön keresztül! Átlovagolunk a Sokorói-dombságon és a Magas-Bakonyon, illetve pannonhalmi régión is. Természetesen az idei évben is megrendezésre kerül, részben módosított, új útvonalon, de a megszokott jó hangulatban.

A túra vándorló jellegű, tehát minden éjszakát másik szálláshelyen töltünk, hol sátorban, hol jurtában aludva. Lovaink kényelmes karámban töltik az éjszakát. A négylábúak nálunk nagyon nyugodt vérmérsékletűek, jól belovagoltak, kiegyensúlyozottak, terep biztosak, a túra emiatt a lehető legbiztonságosabban kivitelezhető! Egész nap lóháton leszünk, kivéve a déli ebéd pihenőt, illetve több, kisebb-nagyobb lábnyújtóztatós időszakot, illetve ha elfáradt a csapat vagy a négylábúak, szintén megállunk! Autó és "hadtáp" (konyha) kísér bennünket!Lesz lófürdetés, fürdés, éjszakai bátorságpróba, kirándulás, és gyönyörű vadregényes helyek, patakokon való átlovagolás és lovasíjászat is! Nagy kiterjedésű, vadvirágos bakonyi réteken hosszú vágták. A túra útvonala nagyjából a következő (változhat még időjárás, útminőség, stb. függvényében) Győrújbarát - Tényő(Hatos-Tölgy) - Felpéc - Kajárpéc - Pápateszér - Fenyőfő - Magas-Bakony - Sokorópátka -Kisnyalka - Écs - Nyúl - Győrújbarát. A túra szervezője az útvonalat időjárás és más hirtelen esemény miatt bármikor megváltoztathatja! A túra során teljes ellátás van, napi három főétkezés.

Jelentkezni és lovat foglalni, 30 % befizetésével (ez csak orvos által igazolt betegség esetén mondható vissza), a rendelkezésre álló lovak elfogyásáig lehetséges. Kedvcsinálónak képek a galériában, illetve facebookon a Krisztina Lovasudvar csoportban!

A túrára bármilyen korosztályt szívesen várunk, aki már mind a három jármódban biztonságosan lovagol! Erről minden esetben érdeklődjetek tőlünk, és meg fogjuk mondani, javasoljuk-e neked ezt a tábort, vagy még várni kell rá egy évet és másikat ajánlunk. A vándortáborba lehetőség van saját lóval, illetve más helyről, lovardából is csatlakozni, ennek feltételét személyesen elmondjuk. A túra átlagos erőnléttel teljesíthető, biztonságos útvonalakon, maximális biztonsági előírások mellett, két szakképzett és gyakorlott túravezető kíséretével kerül megrendezésre.

Érdeklődni: Schubkégel Krisztina +3670/605-39-22 vagy [email protected] TOVÁBBI KÉPEK A GALÉRIÁBAN! A túrához kerékpárral is lehet csatlakozni!

Szeretettel várunk mindenkit!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!