Életstílus

2015.05.11. 09:39

Apacsok nyomában (kalandozó tábor)

Az apacsok nyomában - indián kultúrára épülő, kalandos, játékos tábor!

kisalfold.hu

Időpont: 2015-07-13 - 2015-08-17

Sok lovaglással, természetről, lovakról, tűzrakásról, élelmiszerek (termések, bogyók gyűjtögetéséről), indián sátorépítésről, mesékről, szellemvilágról, dobkészítésről, és mindenekelőtt lovaglásról fog szólni ez a tartalmasan eltöltött pár nap!

A táborban minden nap játékos, de hatékony tanulás lesz a lovakról, lovak körüli munkákról. Éjszaka és nappal is lesz kaland! Meglepjük a hegyen tanyázó ellenséget, elfoglaljuk sátraikat és bátorság próbán is részt veszünk! Az indián törzsek egész héten vetélkednek majd egymással (tűzrakás, sátorépítés, lófestés, bátorság próba, élelemszerzés, csatakiáltás, fejdíszkészítés)! Megvizsgáljuk a csillagokat is, megtanuljuk felismerni a különböző csillagképeket (amatőr csillagásszal, távcsővel) Utolsó este tábortűz!

Lesz kézműves foglakozás, fürdés, vízibomba csata, térképes nyom és kincskeresés, lószépségverseny.

A tábor bentlakósan és bejárósan is lehetséges! Bejárós tábor 8-17 óra között lesz!
Alvás sátorban, faházban. Sátort hozni kell, de néhányat tudunk biztosítani!

Étkezés: teljes ellátás a bentlakásos táborban (vegetáriánus étkezést, vagy bármi egyéb diétát, betegséget, kérem előre jelezni), uzsonna, ebéd, tízórai a bejárós táborban. A tábor ára: 50.000 ft bentlakás, 44.000 ft bejárás.

Jelentkezni: 30% előleg befizetésével, a létszám beteléséig lehet. Az előleg orvosi igazolással lefedett betegség esetén lehetséges!
Testvérkedvezmény 10%

Érdeklődni: Schubkégel Krisztina: 70-605-3922 vagy [email protected], illetve személyesen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!