Életstílus

2014.04.20. 18:24

Zac Efron Halston Sage-dzsel jár

A fiatalok szokás szerint egy kosármeccsen mutatták meg magukat, ahol vidáman viháncoltak, amíg a pályán pattogott a labda.

Forgatási szerelembe esett Zac Efron, ugyanis Halston Sage-dzsel jár, akivel a Rossz szomszédság című filmben szerepel együtt. A fiatalok szokás szerint egy kosármeccsen mutatták meg magukat, méghozzá a VIP-páholyban, ahol vidáman viháncoltak, amíg a pályán pattogott a labda. Efron egyébként már a Rossz szomszédság forgatása idején is többször randizni hívta a szőkeséget, de akkor még diszkrétebbek voltak. A sztár barátai szerint Halston nagy segítség lehet Zacnak abban, hogy továbbra is távol tudja tartani magát az alkoholtól és a kábítószerektől. Korábban néhányan attól féltek, hogy Efron a rehab után gyorsan vissza fog esni a felfokozott munkatempó miatt, de ezek az aggodalmak alaptalannak bizonyultak.

Efron egyetemista srácot alakít a Rossz szomszédságban, aki zabolátlan barátaival egy békés kertvárosi utcában bérel házat. Az állandó bulizás megőrjíti a szomszéd kisgyerekes házaspárt (Rose Byrne és Seth Rogen), így gyorsan kitör a háború, és a szembenálló felek nem válogatnak az eszközökben. Aki már látta a filmet, az év legkegyetlenebb humorú korhatáros vígjátékának tartja a Rossz szomszédságot, amely a Rottentomatoes kritikai portálon 100 százalékon áll.

(Bad Neighbors - hazai bemutató: 2014. május 15.)

Címkék#Lilla
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!