Egyperces

2015.09.16. 11:42

Új sorozattal jelentkezik a TV Paprika sztárséfje

A TV Paprika szeptember 19-én új sorozatával jelentkezik, melynek műsorvezetője Bede Róbert a csatorna stárséfje, aki az országot járva helyi születésű hírességeket invitált meg egy jókedvű főzőcskére.

Munkatársunktól

[namelink name="Bede Róbert"] a TV Paprika sztárséfje korábbi műsorában már megtalálta a boldogság számtalan receptjét, most pedig új utakra lép. A boldogság útjain című új sorozatában a mesterszakács a magyar vidék felé veszi az irányt.

Robi a sorozatban nyolc vidéki város – Kazincbarcika, Pécs, Sopron, Miskolc, Dunakeszi, Szekszárd, Nyíregyháza és Szeged – kultúrájával, nevezetességeivel ismerkedik. Segítségére vannak ebben a városokat jól ismerő meghívott vendégei is, akik között található többek között kosárlabda mesteredző, színész, zenész, vagy éppen csokoládékészítő is.

Bede Róbert

Bede RóbertAz adásokból persze nem maradhat ki a főzés sem. Minden adásban két ételt készítenek el Robiék, egyet a vendég kedvenc receptjeiből, egyet pedig a Robi által kreált ételekből. Így elkészül például Szőke András kedvenc sárgadinnye-krémlevese, egy sült oldalas, ahogy Faragó András "Topi" készíti, vagy a Puskás Peti féle töltött padlizsán.

A boldogság útjain epizódjait öt héten át minden szombaton és vasárnap 15 órától vetíti a TV Paprika. Ismétlés: 21 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!