Emberfeletti küzdelem

2019.09.23. 12:51

Túl van a csigolyaműtéten a trapézról lezuhant magyar artistalány

Picard Lili szeretne visszatérni a trapézra.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Artem Kozhyn

Már felült és első lépéseit is megtette a sikeres csigolyaműtét után Picard Lili, a Boszniában lezuhant artista. A lány vélhetően hétfőn haza is térhet, hogy otthonában lábadozzon írja a Bors.

– A műtét nagyon jól sikerült, három órán át tartott – mesélte a lapnak Lili édesanyja, Picard Tünde. – Már fel tud ülni és az első lépéseit is megtette. Persze fájdalmai voltak utána, de a család, a barátok és a kollégák, mind mellette álltunk és állunk – szögezte le az édesanya. Lilinek nem csak ők, de az egész ország szurkol.

Tünde elmondta, Lilit nagyon kemény fából fa­­ragták, és szerencsére mentálisan és fizikailag is erős. Nagyon jólesik neki, hogy ennyien mellette állnak, ez még jobban viszi előre. Rettentő elszánt, vissza szeretne térni a trapézra.

Megírtuk, a tehetséges artista egy bosnyák cirkuszban lépett fel, amikor egy lengőtrapéz-mutatvány közben megcsúszott, és közel hat métert zuhant.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!