Egyperces

2019.02.11. 08:20

Teljes hírzárlat Curtisről

Még a barátai sem tudnak kapcsolatba lépni a kábítószerfüggő rapperrel, aki február végéig nem hagyhatja el a rehabilitációs intézetet.

BorsOnline

Az utóbbi félév legnagyobb botrányát Curtis kábítószerfüggősége kavarta. Zenésztársa, Majka emiatt augusztusban szakított meg vele minden kapcsolatot. Az egykori újpesti focista sokáig tagadta addikcióját, ám január elején nyilvánosan bevallotta: segítségre szorul, és hat hétre elvonul a világ elől, hogy szakember segítségével szabaduljon meg függőségétől. A zenész állapotáról azóta semmit sem lehet hallani, mint azt a BorsOnline kiderítette, nem véletlenül. A rapperről barátjánál, Emiliónál érdeklődtünk. 

 

Kép: BorsOnline

Kép: BorsOnline


– Komolyan mondom, az ég világon semmit nem tudok Atiról, teljes hírzárlatot rendeltek el az ügyében, még a barátai sem tudnak kapcsolatba lépni vele. Az ő érdekében ez a legjobb, amit tehettek, talán neki is könnyebb, ha csak magára és a gyógyulásra koncentrál – mondta a Borsnak Emilió, aki alig várja, hogy újra láthassa cimboráját.

 

Kép: BorsOnline

Kép: BorsOnline


Csakúgy, mint Curtis menyasszonya, Kriszta, aki közösségi oldalán árulta el, hogy párja jól van, hamarosan hazatér a rehabilitációs intézetből, ahol még tévét is csak hetente kétszer nézhet: egy általa kiválasztott filmet vetítenek neki, ám a tévécsatornák műsorait nem követheti. Pedig az Újpest–Fradi meccsen az Újpesti tábor molinón üzent a rappernek: „Atika, kitartás, Újpest veled van".

Borsonline.hu


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!