Egyperces

2019.04.08. 17:28

Szörnyű fájdalmáról mesélt Bangó Margit

A nóták koronázatlan királynőjét tucatnyian köszöntötték a születésnapján. Köztük Emilioék is, akikkel nemcsak az elmúlt évek legszebb pillanatit, de a legfájdalmasabbakat is felelevenítette.

Munkatársunktól

Nem szereti a születésnapja körüli nagy felhajtást [namelink name="Bangó Margit"], aki ennek ellenére nem ússza meg köszöntés nélkül. Így volt ez az idei évben is, elsők között unokája, Tina és férje köszöntötték fel. Nekik mesélt a mögötte álló évekről és egykori házasságáról.


Nagy szerelem volt a miénk, de persze veszekedtünk is néha. Volt, hogy közvetlenül fellépés előtt, de amikor kiáll az ember a színpadra, akkor nincs harag. Akkor csak a közönség van, ők nem érezhetnek semmit, hogy problémám, gondom, bajom van mondta Bangó Margit, aki ennek kapcsán felelevenítette a legfájdalmasabb emlékét. Hollandiában voltam egy fellépés előtt, amikor jött a távirat, hogy meghalt az édesanyám. Bementem és mondtam az étterem tulajdonosának, hogy ne haragudjon, nem tudok fellépni, édesanyám meghalt, indulnom kell haza Magyarországra. Akkor ő azt mondta, hogy bár mélyen együttérez, nem tehetem ezt meg azzal a több száz emberrel, aki miattam jött el aznap. Fel kellett állnom a színpadra, bár végig sírva énekeltem, de leénekeltem, amit kellett árulta el a művésznő, aki sajnos nem ért haza édesanyja temetésére.


Utána hazarohantam, Pesten taxiba ültem és Vásárosnaményig mentem. Mindent megtett a taxis, hogy odaérjek. Mikor megérkeztem Vásárosnaményba üres volt minden, mindenki édesanyám temetésén volt. Megálltam az udvaron, de már csak a homokos udvar és a ravatalozó helye volt, már eltemették édesanyámat. Mikor ezt megtudtam összeestem, borzalmas volt. A mi életünk amilyen vidám, olyan keserű is tud lenni. Ezt a sok keserűséget el kell felejtenünk a színpadon mondta a Sláger TV-n látható Drága családomban a művésznő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!