Egyperces

2017.09.09. 08:10

Szilveszter gazda nem vállalja most született gyermekét

Az anyuka már lemondott róla, hogy gyermekének normális apja legyen Magyarország leghíresebb gazdája.

Három és fél kilóval, 53 centivel kedden jött világra Kornél, az RTL Klub képernyőjéről ismert Szilveszter gazda gyermeke. Az édesanya is megerősítette - a férfi azonban egyelőre nem ismeri el az apaságot - tudta meg a Bors.


Öt évvel ezelőtt bukkant fel az RTL Klub képernyőjén a Házasodna a gazda című realityben a tiszajenői Szilveszter gazda, aki azóta már szerepelt a Szombat esti lázban, sőt a Farm című műsorban is. Noha korábban mindig arról írtak a lapok, hogy a szerelemben azóta sincs szerencséje, most megdöbbentő híreket kaptak szárnyra róla – a héten édesapa lett.

 

Kép forrása: borsonline.hu

Kép forrása: borsonline.hu

Több éve ismerte a mára szomszédos Vezsenyben élő Katit, rokoni szálakon keresztül is, a lány pedig járt hozzá takarítani egy időben. Összeszűrték a levet, ami ki is derült, így Kati szakított az élettársával. Ugyanakkor állapotos lett

– mesélte a lapnak a helyi viszonyokat nagyon jól ismerő bennfentes. – Természetesen nem csak a faluban, a környéken is híre ment, hogy Szilveszter a gyerek apja. De a faluban azt mondják, hónapok óta nem is be­széltek, az augusztus 20-i ünnepségen oda se ment hozzá, pedig már hatalmas hasa volt.

A lap forrása úgy tudja, Kati már lemondott arról, hogy – az egyébként harmadik – gyermekének normális apja legyen Magyarország leghíresebb gazdája.

Kati azt mondta a barátainak, ha eddig nem kereste, már ezek után se tegye. A pici most kedden meg is született: 3400 gramm, 53 centi, és Kornél Áron a neve. Aki látta, azt mondta, tiszta apja

– tette hozzá.

A Bors megkeresésére az anyuka megerősítette a pletykát.

Igen, így van – mondta azonnal –, de mindez csak rám és a gyerek apukájára, Szilveszterre tartozik. A legfontosabb, hogy mindenki egészséges

– mondta a Kati, majd kedvesen elköszönt.


Szilveszter gazdát is felkereste a lap, aki először határozottan tagadta, hogy az övé lenne a gyerek, csak később viszakozott és mondta el, hogy ha az anyuka megkeresi, hajlandó elvégezni az apasági tesztet.


Milyen baba? Én apa? Ne­kem semmi közöm hozzá. Ez pletykaszinten megy. Nincs ezekre a dolgokra bizonyíték, nem tudom, hogy ez honnan jött. Semmi közöm hozzá – fogta rövidre, majd bontotta a vonalat – pár perc múlva aztán újra jelentkezett.

– Tudom én is, hogy megszületett a gyerek, de nem úgy hívják, mint engem. Ha én lennék az apja, miért nem az én nevemet kapta meg? – kérdezte, majd miután tájékoztatták, hogy ehhez apasági nyilatkozatot kellett volna tennie, beszédesebb lett.

Nem tagadom, volt hozzá közöm. Mással is előfordul, nem az első a világon, nem is az utolsó. Ilyen helyzetben még nem voltam. Hogyha az anyuka azt mondja, menjek be apasági tesztre, mert száz százalékig biztos abban, hogy én vagyok a gyerek apja, bemegyek. Csináljuk meg! De ilyenről még nem volt szó! Ha kiderül, hogy az enyém, fel fogom vállalni. Ha az én vérem, akkor nem hagyom elkallódni. De ettől egyelőre távol állunk

– így Szilveszter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!