Egyperces

2017.03.26. 09:19

Szilágyi Istvánnak hárommilliót gyűjtött a rockzenekar

Két héttel ezelőtt kérte meg rajongóit az Aurora zenekar, hogy segítsenek a méltatlan helyzetbe került színművészen, Szilágyi Istvánon.

A Keménykalap és Krumpliorr Lópici Gáspárját mindenki ismeri, szereti, ezért is döbbentette meg az embereket, hogy anyagilag és egészségileg is milyen kétségbeejtő helyzetbe került. Legutóbb pont a Bors írta meg, hogy monoklival a szeme alatt vette át a Művészek a művészekért Alapítvány Remember-díját.


Az Aurora zenekar arra kérte a rajongóit, hogy vásároljanak tőlük 5000 forintos pólóikból, hogy a befolyt összeggel segítsék a színészt. A bandának fantasztikus rajongótábora van, hiszen 660 darab pólót rendeltek meg, két hét alatt – idézi a Fülesbagoly blogot a Bors. Ennek összértéke, 3.3 millió forint.


Az 1983-ban alakult győri punkegyüttes, Nincs térerő című dalában szerepelt Szilágyi István, innen a barátság a zenészekkel és az ismeretség a rajongókkal.


A zenészek úgy tervezik, hogy április 28-án Budapesten, a Prága Sörházban egy rendhagyó Auróra akusztikus koncert keretein belül adják át az adományról szóló szerződést a színművész részére. Remélik, lesz olyan jó egészségi állapotban, hogy meg tudjon jelenni a koncerten.

 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!