Egyperces

2014.07.09. 12:01

Schumi felesége: "Haladunk!"

Bár a Forma-1-es világbajnok állapotával kapcsolatban továbbra is megy a titkolózás, nagyon úgy tűnik, hogy Schumi rajongótáborának van oka a bizakodásra.

Erre enged következtetni egyetlen apró mondatocska, amelyet a német legenda neje, Corinna ejtett el egy múlt hétvégi, Svájcban tartott eseményen.

Mint ismeretes, [namelink name="Corinna Schumacher"] hétfőn a Bild című bulvárlap címoldalán kötött ki, mégpedig annak apropóján, hogy egy megjelent egy svájci lovassport-eseményen, ahol hosszú hónapok óta először mosolyogni látták - írja a hvg.hu.

Egy német női magazin, a Neue Post állítólag beszélt is a hétszeres Forma-1-es világbajnok nejével, aki férje állapotát illetően nagyon röviden, ám reményt keltően nyilatkozott.

„Haladunk előre. Lassan, természetesen, de legalább haladunk" – felelte állítólag Corinna Schumacher a lap kérdésére, ám mást – ahogyan arra számítani lehetett – nem árult el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!