Egyperces

2014.06.05. 17:11

Pünkösdi hosszú filmhétvége a kábelcsatornákon

A Cool, a Film+ és az RTL II kiváló filmekkel – köztük országos tévépremierekkel - szórakoztatja nézőit a pünkösdi hosszú hétvégén.

Varázslat, sötét titkok: a misztikus filmek kedvelői ne hagyják ki a Lenyűgöző teremtmények című romantikus kalandfilmet.

A kisvárosba újonnan érkező Lena Duchannes ([namelink name="Alice Englert"]) természetfeletti képességekkel bír. Megismerkedik Ethan-nal ([namelink name="Alden Ehrenreich"]), ám szerelmüket a lány családjának sötét öröksége veszélyezteti: Lena 16. születésnapján örökre eldől, hogy a fényé vagy a sötétségé lesz-e, a jó vagy a gonosz oldalára áll-e. A misztikus drámában játszik többek között [namelink name="Emma Thompson"], [namelink name="Jeremy Irons"].

Szintén országos tévépremierként érkezik a Cool-ra vasárnap a 2012 című katasztrófafilm, míg hétfőn este a Távkapcs és a Terhes társaság című vígjátékot adja a csatorna.

A Film+- on szombaton a Hazárd megye lordjai után A pláza ásza nyújt kiváló szórakozást a nézőknek, vasárnap pedig Az utolsó szamuráj című film lesz látható Tom Cruise főszereplésével. Kalandfilmek és vígjátékok váltják egymást hétfőn: Az aranyember, a Roxanne, a Kutyák és macskák, valamint Az éhezők viadala érkezik sorban.

Az RTL II-n is látható lesz egy klasszikus, méghozzá a Kleopátra, míg este a Marmaduke - A kutyakomédia című vígjátékot vetíti a csatorna. Vasárnap este – a best of Heti Hetes két adása között - a Mi kell a nőnek? című vígjátékban mulattat [namelink name="Mel Gibson"], aki egy baleset következményeként hallani kezdi a nők gondolatát. Hétfőn este hattól a Titanic című, 11 Oscart bezsebelt romantikus film lesz látható a csatornán.

Címkék#televízió
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!