Egyperces

2018.04.27. 22:20

Premierpéntek a Humor+ csatornán

Április 30-tól megújul a Humor+ programkínálata, melynek részeként a klasszikus kedvencek mellett péntek esténként országos sorozatpremiereket láthatnak a nézők.

A TV2 Csoport humorcsatornája megújult programkínálattal köszönti a májust. Minden hétköznap késő délutántól a már jól ismert kedvenceké a terep, 17:20-tól az Életem értelmei, 17:50-től a Férjek gyöngye, 18:50-től az Egy rém rendes család tripla részekkel, míg 20:25-től a Meldrum ház megunhatatlan karakterivel érkezik a Csengetett, Mylord?



Fontos információ, hogy a klasszikus brit sorozatot a legelső epizódtól vetíti a Humor+ csatorna. Az animációs sorozatok blokkosítva kerülnek képernyőre, A Simpson család és az Amerikai fater hétfőtől csütörtökig 21:30-tól dupla részekkel, míg a Cleveland Show és a Futurama hétköznap esténként 23:30-tól dupla epizódokkal színesíti a kínálatot.


A péntek este május 4-től a premier sorozatoké, 21:30-tól a Mick kell a gyereknek! második évadának folytatása látható, 22 órától a Lazíts, Kevin! második, 22:30-tól pedig az Amerikai fater tizennegyedik évada Magyarországon még nem vetített epizódokkal szórakoztatja a Humor+ közönségét.

Szombatonként továbbra is a vígjáték filmeké a főszerep, május 5-én a Ford Farlaine kalandjait, 12-én pedig a Kamuzsarukat vetítik.



További műsorinformációk: https://humorplusz.hu/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!