Egyperces

2015.09.22. 22:14

Őrizetbe vették Lagzi Lajcsit?

A feol.hu több forrásból is úgy tudja, hogy Galambos Lajos a székesfehérvári kapitányság fogdájának "vendége".

Munkatársunktól

A feol.hu úgy értesült, kedd reggel Fejér megyei rendőrök intézkedtek a Komárom-Esztergom megyei Mocsán egy luxusvillában, rengeteg rendőr volt a helyszínen.

A lap kérdésére [namelink name="Kiss Z. Edward"], a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az alábbi tájékoztatást adta:

"A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás és vesztegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A nyomozók 2015. szeptember 22-én a büntetőeljárás kapcsán egy 54 éves férfit és 49 éves mocsai nőt, valamint egy 39 éves táti lakost otthonukban elfogtak és előállítottak a főkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették őket. A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi és egy nő a közműszolgáltatók mérőeszközeit kikerülve vették igénybe a szolgáltatásokat. A házkutatás és a kihallgatások jelenleg folyamatban vannak."

A Bors korábban azt írta, rendőri közreműködéssel illegális áram-, gáz- és vízvételezés jeleire bukkantak a szolgáltatók [namelink name="Galambos Lajos"] mocsai birtokán, az áttételes tulajdonában lévő Mocsa Öregtó Kft. közeli telephelyén, illetve a személyéhez köthető tatai Boglárka Apartmanparkban. Az ügyben eljáró Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság akkor házkutatást is tartott: akkor a rendőrök azt mondták, ismeretlen tettes ellen folyik a nyomozás, a gyanú pedig vesztegetés. A népszerű zenész a lapnak azt mondta, ő csak reklámarca az épületegyüttesnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!