Egyperces

2017.06.02. 16:30

Nem egyszerű mostanság Brad Pittnek lenni: fiával is megromlott a színész kapcsolata

A hollywoodi színész kapcsolata tavaly feleségével, Angelina Jolie-val romlott meg, most úgy tűnik, fiával, Pax-szel is ugyanez a helyzet.

[namelink name="Angelina Jolie"] tavaly adta be a válókeresetet [namelink name="Brad Pitt"] ellen - írja a Cosmopolitan. Akkor úgy lehetett tudni, hogy a színésznőnél az verte ki a biztosítékot, hogy Pitt többször is összetűzésbe került a gyerekekkel, nem egyszer pedig meg is ütötte őket. Akkor semmi sem bizonyította ezeket a durva vádakat, néhány nemrég készült fotó szerint azonban lehet valami alapjuk.

Bradet és 13 éves fiát, Paxet ugyanaz a hollywoodi terapeuta kezeli. A pszichológus úgy tudni, hogy kimondottan tinédzserek és felnőttek kapcsolati gondjaira specializálódott, a RadarOnline szerint tehát valószínű, hogy apa és fia is ezért keresték fel a szakembert. Igaz, Brad és Pax külön érkeztek, mivel mindketten más időpontra járnak heti rendszerességgel egy-egy órára.

A színész közeli ismerősei szerint Brad azért is vállalta be a terápiát, mert mindenáron vissza akarja kapni Angie-t és gyerekeit, és állítólag azt is megígérte a színésznőnek, hogy soha többé nem iszik egyetlen korty alkoholt sem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!