Több zsák szemetet gyűjtöttek

2019.09.30. 11:41

Nem csak beszélnek a környezetvédelemről a Miss Earth szépségei

A munkából a nemzetközi szépségverseny magyar résztvevője, Blága Tünde is kivette a részét.

Blága Tünde, a Miss Earth nemzetközi szépségverseny magyar résztvevője (j2) csoportkép készítésén vesz részt a Fülöp-szigeteki haditengerészettel közös szemétszedési akciójuk előtt Las Pinas partvidékén 2019. szeptember 30-án.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Francis R. Malasig

Védőkesztyűt húztak, és több zsák szemetet gyűjtöttek össze a Miss Earth szépségei a Fülöp-szigeteki Las Pinas partvidékén. A hétfői szemétszedési akcióban a szigetállam haditengerészete is segédkezett.

A munkából a nemzetközi szépségverseny magyar résztvevője, Blága Tünde is kivette a részét.

Sonia Romeo, a Miss Earth nemzetközi szépségverseny spanyol résztvevője (k) szemétgyűjtési akción vesz részt a Fülöp-szigeteki Las Pinas partvidékén 2019. szeptember 30-án.
Fotó: Francis R. Malasig / MTI/EPA

Nyolcvanöt fiatal nő vetélkedik azért, hogy a hazáját képviselhesse a környezetvédelem ügyét az emberi esztétikummal összekapcsoló világversenyen, amelynek a döntője október 26-án lesz Nagában.

Borítókép: Blága Tünde, a Miss Earth nemzetközi szépségverseny magyar résztvevője (j2) csoportkép készítésén vesz részt a Fülöp-szigeteki haditengerészettel közös szemétszedési akciójuk előtt Las Pinas partvidékén 2019. szeptember 30-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!