Egyperces

2019.07.12. 15:29

Nem bánta meg a szakítást Hajdú Péter

Csütörtökön kapott szárnyra a hír, miszerint Hajdú Péter SMS-ben szakított kedvesével.

MTI

A Sláger Reggel műsorvezetői nem hagyták szó nélkül az incidenst, vallomásra késztették a hírességet, aki a rádió hallgatóinak árulta el elsőként, lehetőség sem lett volna a személyes lezárásra!


Legutóbbi öthónapos kapcsolatának Hajdú Péter úgy vetett véget, ahogyan elkezdte, SMS-ben. Ez alaposan felborzolta a kedélyeket, mindenkinek megvan a véleménye arról, hogyan illendő lezárni egy kapcsolatot. A Sláger FM műsorvezetői nem elégedtek meg a csütörtökön elterjedő pletykákkal, személyesen hívták fel Pétert, hogy fényt derítsenek az igazságra. Kiderült, hogy a tévés éppen külföldön tartózkodott, amikor szöveges üzenetben kialakult egy vita közte és a hölgy között. Ekkor megpróbálták egymást felhívni, de előbb ő nem érte el egykori kedvesét, később ő nem tudta felvenni a telefont. [namelink name="Hajdú Péter"] szerint azért nem kirívó ez az eset, mert amúgy is SMS-ben kezdődött a kapcsolat, amikor nem találkoztak, akkor is főleg ilyen formában kommunikáltak egymással.


A Sláger Reggelben Péter elmondta: Nagyon kellemetlen egy ilyen helyzet, de ha egy kapcsolatnak vége az így is, úgy is kellemetlen, teljesen mindegy, hogy azt személyesen, vagy SMS-ben tesszük. Ez a telefonos vita rávilágított arra, hogy nem működik közöttünk a kapcsolat, ezért kimondtam, hogy vége, ezután feleslegesnek éreztem, hogy személyesen is átrágjuk, amit SMS-ben meg tudtunk beszélni.


A műsorvezetők később egymás között megvitatták: tiszteletre méltó, hogy a 44 éves férfi ilyen kitartóan keresi a szerelmet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!