Egyperces

2019.05.22. 13:45

Magányosan töltötte születésnapját a 79 éves Pécsi Ildikó

"Nem túlzok, ha azt mondom, ez életem legszomorúbb születésnapja" - fogalmazott a színésznő.

Betegségek, pereskedés, sok izgalom – az elmúlt években ez jutott osztályrészül a Kossuth-díjas művésznőnek, így érthető, hogy nem tervezett tűzijátékos ünneplést a születésnapjára. Pécsi Ildikó egyedül ül gödöllői házában, és várja haza kórházba került férjét írja a – Bors.


Szerdán ünnepelte 79. születésnapját Pécsi Ildikó. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő – mint mondja – volt már sokkal boldogabb is ezen a jeles napon. Fia és volt menye évek óta húzódó váló- és vagyonelosztási perébe belebetegedett, ahogy a férje, Szűcs Lajos, olimpiai bajnok futballista is.


– Sok nagyon boldog évfordulóm volt már, ez a mostani cseppet sem az – mondja Pécsi Ildikó. – Ha ma kívánhatnék valamit, az az lenne, hogy Lajosom legyen sokkal jobban, mint ahogy most van.


A lap úgy tudja, hogy az olimpiai bajnok futballista napi rendszerességgel jár kórházba, Ildikó születésnapján is ott tartózkodott, így fordulhatott elő, hogy Ildikó teljesen egyedül maradt a nagy napon.– Egyedül vagyok most itthon, de nincs is igazán mit ünnepelnem – mondja Pécsi Ildikó


– Csak reménykedem, hogy kapunk még időt Lajosommal, hogy legyenek még boldog perceink. Az éveim számát nem számolom, matekból egyébként is gyenge vagyok, de az biztos, hogy 1940-ben születtem, remélem megérem a nyolcvanat – teszi hozzá melankolikus hangulatban, majd hozzáteszi: – Nem túlzok, ha azt mondom, ez életem legszomorúbb születésnapja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!