Egyperces

2017.05.25. 16:55

Kínos vége lett a családi hintázásnak

Egy óra keserves próbálkozás után a tűzoltók szabadították ki a lányt és nagynénjét.

Az angliai Playmouth egy parkjában történt az igazán kínos eset, amikor egy 11 éves kislány, Layla Roberts és a nagynénje, a 40 éves Mel Ellis úgy gondolta, hogy kipróbálják az ottani hintákat - írja a Bors.

Nagyon szerettek volna kiszállni, de nem sikerült.

Kép forrása: swsn 

Rendes rokonhoz illően Ellis segíteni akart azzal, hogy bemutatja a hintázás művészetét, az elrugaszkodástól, a lendülésen át a landolásig. A szándék megvolt, de eddigre a gyerek mellett a nőnek is sikerült beszorulnia.


Ezután kisebb tömeg gyűlt köréjük, hogy amíg ők próbálnak valahogy szabadulni a nevetséges helyzetükből, jót szórakozzanak rajtuk. Egy órányi keserves próbálkozás végére tettek pontot azzal, hogy kihívták a tűzoltókat, akik a röhörésző közönség előtt szabadították ki a gyerekhintába ragadt nőt és kislányt.

 

Egy óra próbálkozás után jött a segítség.

Mostanában híztam egy kicsit, de nem gondoltam, hogy ennyit – mondta Ellis.


Layla elmondta, hogy vicces volt a helyzet és nem is volt vele semmi gondja addig, amíg a suliban meg nem tudták a többiek.


[*bors]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!