Egyperces

2019.09.02. 17:51

Kínos helyzetbe kerültek Emilioék - fotók

Tina miatt elkéstek szerettük esküvőjéről. Az örömanya kiborult.

Munkatársunktól

Óriási sürgés-forgás előzte meg azt az esküvőt, amelyre Bangó Margit rokonságában került sor. Az eseményre hivatalos volt nemcsak a művésznő, de Tina és családja is. A boldogító igenről kis híján az egész család lecsúszott.

Kissé késve érkezett a házasságkötő teremhez Bangó Margit dédunokája, a kis Tina, aki párjával jelent meg a nagy eseményen. A fiatalok még épp be tudtak surranni, így nem okozott galibát a késés. Azonban megdöbbenve tapasztalták, hogy a család többi tagja még nem érkezett meg.


–  Még egy esküvőről is képesek elkésni, így most az egész családot, anyuékat és Mamát is mi képviseljük. Nem örülök, hogy így alakult – szomorkodott a tizenéves lány, akinek édesanyja vállalta, miatta késtek el.

–  Most az egyszer tényleg miattam késtünk el. Reggel még fodrásznál, kozmetikusnál voltam, aztán jött a sminkes. Bármennyire is fáj, ez a késés nekem róható fel – ismerte el Tina, aki annak azért örült, hogy a szertartás utolsó tíz percét még így is elcsípték.


Bár a boldogító igennél Bangó Margit egy koncertje miatt nem lehetett jelen, későbbi fellépését még korábban át tudta szervezni egy másik időpontra, hogy a lagzin részt vehessen.

–  A menyasszonyról tudni kell, hogy hat éves korától szóló táncosom volt. Bejárta velem országot-világot táncosként. Nagyon örülök, hogy végre itt tudok lenni ezen az esküvőn, mert anno sajnos még a testvéreim esküvőjéről is lemaradtam – mondta Bangó Margit, aki a Sláger TV-n 20:55-től látható Drága családomban kisTinát és párját is kifaggatja házassági szándékukról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!