Egyperces

2016.01.28. 08:51

Két hét múlva visszavihetik a börtönbe Lagzi Lajcsit

Az ügyészség fellebbezett a szabadlábra-helyezés ügyében.

Az előzetes letartóztatásból vasárnap szabadult [namelink name="Galambos Lajos"] éppen csak szippantott egyet a szabadság levegőjéből, máris újabb viharfelhők gyülekeznek a feje felett. Abban a tudatban kell élnie ugyanis az elkövetkezendő napokban, hogy hamarosan megint rács mögé kerülhet - írja a Bors.


- A budaörsi járási ügyészség írásban jelentette be, hogy fellebbeznek a szabadlábra-helyezés ügyében - erősítette meg a lap értesülését Dr. Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője.


A Bors cikke szerint ez nem jelent mást, záros határidőn belül három hivatásos bíró ismét belenéz az aktákba, megvizsgálják az ügyészség indítványát, az érveket, mint ahogyan Lajcsi-védelmének szabadlábra helyezési kérelmét is. És döntenek.


Amennyiben pedig a múlt pénteki döntéssel ellentétes döntés születik majd, akkor bizony a népszerű zenésznek vissza kell vonulnia a székesfehérvári börtönbe.


A Bors telefonon érte utol Lajcsit, aki a lap munkatársától hallott először arról, nyomasztó napok, hetek állnak előtte. A zenész nem kívánta kommentálni a hírt, ügyvédje azonban megtette helyette.


- A védelem számított erre – közölte Dr. Fröhlich Krisztián.

 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!