Egyperces

2014.11.06. 10:59

Kasza Tibi váltja Berkit a FEM3 Café-ban

Berki Krisztián az Éden hotel forgatásai miatt elbúcsúzik a FEM3 Cafétól. Czippán Anett mellett minden héten más-más férfi sztár fogadja majd a vendégeket. Az első héten Kasza Tibi lesz a műsorvezető.

Az Éden hotel forgatásai hamarosan megkezdődnek Costa Ricán, ezért a stratégiai reality műsorvezetője, [namelink name="Berki Krisztián"] is hosszú hetekre búcsút int Magyarországnak és így a FEM3 Cafénak is. [namelink name="Czippán Anett"] azonban nem marad egyedül, sőt, a változatosság jegyében minden héten más-más sztár lesz a műsorvezető társa. Anett az első héten rögtön egy nagydumás showman-t kap maga mellé, ugyanis Kasza Tibivel vezetik majd az élő adást. Tibi izgatottan várja az újabb feladatot és úgy érzi, méltó módon őrzi majd a "Berki-örökséget".

- Krisztián jó néhány tanáccsal ellátott, többek között, hogy nem nagyon kell felkészülnöm, Anett úgyis profi és mindent megold, nekem elég improvizálni. – mondta viccesen Kasza. – Azt is elárulta, hogy mindig legyen nálam szénhidrát, mert Anettre 11 körül rátör az éhség, ilyenkor ezzel lehet megmenteni. Komolyra fordítva a szót, nagyon várom ezt a hetet és bízom benne, hogy a nézők is szeretni fogják a párosunkat.

Az, hogy kik lesznek még Anett műsorvezető partnerei, hamarosan kiderül.

Címkék#TV2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!