Egyperces

2016.04.27. 22:03

Kárász Robi: Vajna nem tudta, hogy kirúgnak

Kárász Róbert, a Mokka kirúgott műsorvezetője szerint a TV2 tulajdonosa, a vele jó kapcsolatot ápoló Andy Vajna sem tudta, hogy mi lesz a sorsa.

– Valahol éreztem Kökény-Szalai Vivien odakerülésével, hogy ha lesz változás a Mokkán belül, akkor nem elképzelhetetlen, hogy engem is fog érinteni. A bemutatkozó estéjén elmondta, hogy nincsen patája, nincsenek szarvai, és őt is anya szülte, még egymásra is mosolyogtunk. Aztán végül ő rúgott ki – mesélte a 24.hu-nak arról, hogy váratlanul érte-e a menesztése.


Az újságíró felvetésére, hogy kirúgása azért is meglepő, mert jóban van Andy Vajnával, a TV2 tulajdonosával így reagált: – Andy Vajna minden egyes macis rendezvényemen ott volt, és évek óta sok millió forinttal támogatja a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványt. Nekem is furcsa ellentmondás volt, hogy ő a tulajdonos, és az új hírigazgató ettől a kapcsolattól függetlenül utcára tesz. Nem vagyok felhatalmazva arra, hogy a kirúgásom napján kapott üzeneteket nyilvánosság elé tárjam, de annyit elárulhatok, hogy Vajnát is váratlanul érte a döntés.


– Szerintem egyszerű a történet: ha valaki tulajdonos, és a menedzsmentre bízza a cége működését, nem feltétlenül akar humánerőforrást érintő kérdésekbe beleszólni, és nem feltétlenül elvárható, hogy ezekről tájékoztassák. Bár lehet, hogy ez egy naiv gondolat a részemről. Nekem nem volt okom arra, hogy Andy Vajnában csalódjak, már csak azért sem, mert eddig semmi érdeke nem fűződött ahhoz, hogy a Kárász Robi alapítványát minden áron több millió forinttal támogassa. Ez részéről és Timi részéről egy nagyon gáláns gesztus volt. Szerintem ő nem tudott arról, hogy mi készül.

 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!