Egyperces

2019.09.05. 13:48

Kárász Róbert látja el kommunikációs tanácsokkal Berki Krisztiánt

A páros több, mint tíz éve ismeri egymást, a korábbi munkakapcsolatból barátság lett. Berki úgy érezte, ideje ismét barátja tanácsát kérnie kommunikációs kérdésekben.

Munkatársunktól

Szinte minden perce be van osztva Berki Krisztiánnak, aki mindent megtesz azért, hogy ő lehessen Budapest soron következő főpolgármestere. A siker érdekében kommunikcióján is szeretne javítani, ezért régi jóbarátjához, Kárász Róberthez fordult tanácsért.


– Kárász Robi kiváló szakember, kommunikációs tréner. Már korábban is tartott nekem órákat, jártam hozzá tanácsadásra. Most barátként és szakemberként várom tőle azt az útmutatást, amellyel eligazít, hogy miben legyek jobb, miben legyek más – mondta az überkirály, aki teljes mértékben hallgat Kárászra. Olyannyira, hogy a későbbiekben akár állandó tanácsadójának is megtenné a műsorvezetőt.


– Gyakran tartunk tréningeket olyan személyeknek, akik a nyilvánosság előtt készülnek megszólalni, fellépni. Vannak ösztönös dolgok, amiket bárki tudhat magától, de vannak olyanok, amiket kisebb-nagyobb mértékben fejleszteni lehet és kell. Egy barátommal évekkel ezelőtt kezdtünk el kommunikációs tréningeket tartani. Krisztián még akkor járt nálam, most ismét eljött egy tréningre, hogy még hatékonyabb legyen a kommunikációja – árulta el [namelink name="Kárász Róbert"], aki azonnal elkezdte [namelink name="Berki Krisztián"] trenírozását, amely nem ment zökkenőmentesen. Hogy Krisztián megfogadta-e a tanácsokat, kiderül 20:00-tól a Sláger TV, üBERKIrály című műsorából.

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!