segítség

2019.09.22. 17:45

Hatalmas összeggel támogatja Mága Zoltán a kis Zente kezelését

A fiú egy nagyon súlyos betegségben szenved, gerincvelői izomsorvadásban – SMA I-ben. 700 millió forintba kerülne az a gyógyszer, ami segítene Zentén.

Mint arról korábban beszámoltunk, a kezelésre már csak fél éve van a kisfiúnak. Többen kezdtek már pénzgyűjtésbe a közösségi oldalakon.

Mága Zoltán hegedűművész is kiáll a fiú mellett, és posztban

kéri a 100 legtehetősebb magyart, segítsenek ők is a kisfiúnak.

A művész jó példaként máris felajánlott 1 millió forintot a család számára – írja a Life.hu-ra hivatkozva a Bors.

„Hiszem, hogy közös összefogással néhány nap alatt össze tudjuk szedni Zente amerikai gyógykezeléséhez szükséges 700 millió forintot, mert csak fél éve maradt a kisfiúnak, hogy a speciális kezelést megkaphassa. Zente életének megmentéséhez az első egymillió forintot én adom. Gyors segítségként magánadományomként ennyivel járulok hozzá, hogy legyőzze a betegségét. Mindemellett a most zajló 100 templomi jótékonysági koncertsorozatom több eseményén külön gyűjtést fogok szervezni, és arra kérni az embereket, hogy bár a világ jelenleg legdrágább gyógyszerére van szükség egy kis emberke életnek a megmentéséhez, de ez ne legyen akadály, mert az élet a legdrágább kincs, és egy élet elvesztését a világ összes pénzével sem lehet pótolni” – írja Mága Zoltán.

https://www.facebook.com/MagaZoltanHegedumuvesz/photos/a.735928599764923/2747281061962990/?type=3&theater

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!