veszély

2020.04.08. 15:46

Gázolással akarta rendezni a vitát (videó)

Elszámolási vita lehet annak a szándékos gázolásnak a hátterében, ami a Párizzsal szomszédos, hírhedt megye, Seine-Saint-Denis egyik településén történt.

Feltehetően elszámolási vita miatt alakult ki nézeteltérés a francia fővárossal szomszédos, hírhedt Seine-Saint-Denis megyében – írja a V4NA.

A túlnyomórészt migránsok lakta megye két szomszédos települése, Montfermeil és Gagny lakói között volt a konfliktus, de azt pontosan nem tudni, hogy mi miatt volt vita, a közösségi oldalakon azonban kábítószerről és pénzügyi vitáról írtak.

Annyi bizonyos, hogy egy férfi fékezés nélkül hajtott a járókelők közé, akik csak úgy repültek az őket ért erős ütéstől.

A jelenetet valaki felvette mobiltelefonjával, majd feltette a Twitterre a videót.

A felvételt kommentelők szerint kábítószerrel üzleteltek a két település lakói, de valamin összevesztek és ezután történt a gázolás. A Le Parisien értesülései szerint elütött két férfinak nem lettek súlyos sérülései, saját lábon hagyták el a helyszínt.

Címkék#v4na

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!