Egyperces

2019.08.27. 10:20

Egy koncertje után rosszul lett Kis Grófó, mentőt kellett hozzá hívni

Fellépése után az otthonából szállította mentő kórházba Kis Grófót.

– Óriási nyomást éreztem a gyomromban, addig nem is tudtam, hogy létezik ekkora fájdalom. Nem tudtuk, mi okozhatja, mentőt hívtunk, és bementünk a kórházba, ahol alaposan kivizsgáltak. A Bulibáró ezúttal igazán rászolgált a nevére, ugyanis az orvosok szerint valószínű, hogy túlzásba vitte a koncertezést. Annyi fellépést vállalt, amit a szervezete már nem bírt el. - írja a Blikk cikkéből a BorsOnline.


– Kiderült, hogy valószínűleg a stressz és a teljes kimerültség okozta a bajt. Az orvosok szerint legyengülhetett az immunrendszerem, köszönhetően az elmúlt évek hajtásának. Beleköltözött a stressz a gyomromba – vallotta be őszintén Grófo, akit ugyan a fájdalmas görcsök elmúlta után hat-hét órával hazaengedtek az orvosok, de óvatosságra intették.

 

Fotó: BorsOnline

A zenész rengeteget dolgozik, előfordul, hogy egy nap három fellépése is van, ami azt jelenti, kora délután elindul otthonról és csak reggel ér haza. Fotó: BorsOnline



A zenész rengeteget dolgozik, előfordul, hogy egy nap három fellépése is van, ami azt jelenti, kora délután elindul otthonról és csak reggel ér haza. Ez történt a néhány héttel ezelőtti rosszullétekor is.


– Ez a szokásosnál idegesebb este volt, mert nagy volt aznap a vihar és nem tudtunk úgy haladni, ahogy szerettünk volna. A szervező folyton hívott minket telefonon, merre járunk, de egyébként is az a típus vagyok, aki izgul fellépés előtt. Aggódom, hogy minden rendben van-e a technikával, hány ember jött el a koncertre, hogy fogadnak – mondta el, és hozzátette, ideje nagy részét autóban tölti, egy héten több ezer kilométert tesz meg sofőrjével, és emellé jön a rendszertelen étkezés.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!