Egyperces

2019.07.09. 11:28

Családja retteg, hogy halálra plasztikáztatja magát a szobortestű nő - videók

A 28 esztendős Kristen Snider teljesen függőjévé vált a testátalakításnak.

Munkatársunktól

Kristen Snider szinte minden testrészét plasztikázták már, de ő még nagyobb feneket, csípőt, combot akar magának írja a BorsOnline.


Habár a középiskolai osztálytársai szerint szép volt, a virginiai lány már tinédzserként szerette volna megváltoztatni a külsejét. Az első mellnagyobbítására, ami során egy 550 köbcentis implantátumot ültettek a testébe, 18 évesen vállalkozott.


Azóta 20 plasztikai műtéten esett át, amelynek során 54 millió forintnak megfelelő dollárt költött el immár két mellnagyobbításra, három orrműtétre, arc- és homlokimplantátumokra, zsírleszívásra, ajakfeltöltésre, bordaeltávolításra, és két fenéknagyobbító beavatkozásra.


– A mellnagyobbításom olyan jól sikerült, hogy átszakított bennem minden félelmet, és onnantól kezdve a plasztikáztatás rabjává váltam. Egyre inkább elhittem, hogy az az ideális testalkat, ami a fejemben él, megvalósítható. Tudom, hogy sok embernek nem tetszik, ahogy kinézek, és amit csinálok magammal, de megtanultam kezelni ezt az érzést, és már nem foglalkozom a kritikákkal – mondta a 28 éves nő.


Kristen itt még nem áll meg, 9 millió forintnak megfelelő dollárért további bordaszűkítést, csipő- és combimplantátum beültetést, egy harmadik mellnagyobbítást, arcátalakítást és fenékemelést akar elvégeztetni magán.


A szüleim konzervatívak, nem nézik jó szemmel a nagy átalakulásomat. Azt mondják, ha még sok beavatkozást végeznek rajtam, bele fogok halni – árulta el a nő, aki mindig is extrém külsőt szeretett volna, mert elmondása szerint egy nagyon szexuális személy.



(Lead-képünk illusztráció: Pixabay - a szerk.)


 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!