Egyperces

2016.06.11. 15:25

Balázs Fecó szívműtéten van túl

Korábban szívritmus­zavar miatt feküdt kés alá, most koszorúérműtétje volt a népszerű zenésznek a Bors szerint.

Minden koncertjét le kellett mondania szeptemberig Balázs Fecónak. Az énekes egy 11 állomásos amerikai turné felénél érezte, hogy túlhajtotta magát, de becsületesen lenyomta a beígért fellépéseket – írja a Bors. Hazaérkezése után azonnal orvoshoz ment, és kiderült: ismét műtőasztalra kell feküdnie koszorúér-meszesedés okozta a problémájával.


„Az az igazság, hogy nem lett volna szabad elvállalnom a turnét, mert nagyon megerőltető volt. Először úgy éreztem, jól vagyok, erős, de menet közben kiderült, nem bírom a tempót. Hat bulit adtam Kanadában, ötöt Kaliforniában, egyet Floridában. Az egy hónapos kint tartózkodásom alatt körülbelül 3-4 naponta kellett repülőre ülnöm. Beláttam, a szívkatéterezés után két hét pihenő nem elég" – mondta a Borsnak Balázs Fecó, aki a lap szerint furcsamód valamennyire örül az újabb szívműtétnek, mert végre van indoka a pihenésre.


(Via NLCafé)

Címkék#bulvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!