Egyperces

2015.05.04. 20:54

A 9 éves Szekeres Roland a világ legjobb gyermekmodellje - fotó

A 9 éves Szekeres Rolandot választották a világ legjobb kifutó és fotómodelljének Törökországban.

kisalfold.hu

Néhány napja rendezték meg Törökországban a Festival Model and Talent World nevű nemzetközileg is rangosnak számító világméretű gyermekmodell versenyt, amelyen 15 ország képviseltette magát. Az öt napos versenyen a gyermekeknek különböző feladatokat kellett megoldaniuk, esténként pedig a kifutón is bizonyítaniuk kellett.



A Sztárcsemete Hungary szervezésében kiutazott magyar indulók ügyesen helytálltak és komoly sikereket értek el. Fiú kategóriában a 9 éves Szekeres Roland Grand Prix Supreme címet kapott, ezzel ő lett a világ legjobb kifutó és fotómodellje 2015-ben. Rajta kívül Kohári Sára, Tóth János, Taricska Luca, Taricska Viktor és Menyhárt Mia képviselték Magyarországot.

A mostani eredmény is azt bizonyítja, hogy a nemzetközi mezőnyben kiemelkedően erősek a magyar kisfiúk. Roland előtt idén januárban Kovács Tamás Péter lett első helyezést ért el Moszkvában, tavaly pedig Császár Patrik ért el komoly sikereket. Kislányok közül januárban Kovács Lili hozott haza Grand Prixet Moszkvából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!