Nem is olyan nehéz?

2022.07.16. 09:09

Ezekkel a trükkökkel azonnal elindul a fogyás

Napi 15 perc is elég hozzá, hogy apró változtatásokkal gyorsítsunk a folyamaton.

Ha sétálunk egy kicsit a szabadban, mielőtt belevetjük magunkat a munkába, akkor kevésbé fog csábítani a büfében a süti - írja a Diéta és fitnesz.

Kutatások bizonyítják, hogy aki többet van a szabadban, annak kisebb az étvágya, és a testsúlya is.Vasárnap este nézzük át a következő heti programjainkat, és ha olyat találunk köztük, ami hátráltathatja a fogyást (például egy vacsorameghívást, vagy egy értekezletet, ami miatt nem tudunk edzésre menni), tervezzük meg, hogyan kompenzáljuk. Például áttehetjük az edzést máskorra, vagy megnézhetjük az étterem étlapját a neten, hogy már előre tudjuk, milyen egészséges ételt választhatunk. Lássuk, milyen trükköket érdemes bevetni, hogy segítsük a fogyókúrát!

  • Porciózzuk ki az olajos magvakat és a dióféléket, szeleteljünk gyümölcsöt és zöldséget, így nem kell a csokiautomatához rohanni, ha rágcsálnánk valamit. Az édességrohamok nem tartanak soká, és könnyű róluk elvonni a saját figyelmünket.
  • A stressz hizlal – a rendszeres meditáció viszont csökkenti a feszültséget, és így a testsúlyt is.
  • A takarítás bizony néha felér egy komoly edzéssel! Elég 15 percig foglalatoskodni vele, hosszú távon nemcsak a lakás lesz szebb, hanem a derék is vékonyabb.
Unrecognizable,Indian,Female,Measuring,Waist,While,Standing,On,Scales,,Checking
Forrás: Shutterstock
  • Dobjuk ki otthonról a cukrot, és vegyünk inkább egy adag steviát vagy eritritet, amelyek nem hintáztatják a vércukorszintet.
  • A közösségi média nagyon jó inspiráció lehet, de kerüljük azokat az embereket, akik letéríthetnek az útról – például azt az ismerőst, aki remek cukrász, és erről naponta oszt meg képeket. Nincs szükség folyamatos kísértésre.

A teljes cikk ide kattintva olvasható.

Fotó: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!