Ön lehet a következő nyertes!

2022.03.23. 14:00

Egymilliót nyert a Borssal egy szentesi asszony (videó)

Rámosolygott a szerencse a férjével 56 éve házasságban élő szentesi Mészáros Jánosnéra. Az asszony a Bors márciusi nyereményjátékán egymillió forinttal lett gazdagabb. Még két hétig lehet nyerni a Borssal.

Házfelújításra fordítja a Bors nyereményjátékának heti fődíját Mészáros Jánosné. A 76 éves nyugdíjas a pénzből két fiának és négy unokájának is adni szeretne.

Mindennap megveszem az újságot, és minden cikket elolvasok. A játék indulásánál nem vettem észre a címlap jobb felső sarkában az egyedi sorszámot, de amikor a Tv-ben hallottam róla, azonnal telefonáltam, és utána is minden nap diktáltam. Nem nagyon bíztam benne, de egy próbát megért. A március 17-i újság hozta meg a szerencsét, és nagyon boldog voltam, amikor telefonáltak, és közölték: én nyertem az egymillió forintot. Akkorát kiabáltam örömömben, hogy a hírt közlő hölgy is megijedt a vonal túlsó oldalán
– mondta a Borsnak Mészáros Jánosné.

A pénz java részét a házunk felújítására fogjuk fordítani, de jut belőle a gyerekeknek és az unokáknak is. Nagyon sokan ismernek Szentesen. Biztos vagyok benne, hogy ők is örülni fognak a szerencsénknek. Amikor a szomszédunknak elmeséltem az örömhírt, könny szökött a szemébe
– idézte fel meghatottan Mészáros Jánosné. 

Még két hétig lehet nyerni a Borssal. Nincs más dolga, mint megvenni az újságot és bediktálni a kódot. A részleteket ITT olvashatja.

 

Borítókép: hatalmasat kiáltott Mészáros Jánosné, amikor megtudta, ő nyerte meg a Bors egymillió forintos nyereményét (Bors/Knap Zoltán)
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!