Közúti incidens

2022.02.05. 16:10

Mutogatott a másik autós, ezért tüzet nyitott rá ablakon keresztül (videó)

Letartóztattak egy férfit, mert egy autópályán 11 lövést adott le egy másik autósra az ablakon és a szélvédőn keresztül.

Egy közúti incidenst követően többször rálőtt menet közben egy férfi egy másik autósra Flordiában. A tavaly júniusi esetről most előkerült egy videó is, de ez a letartóztatott férfi ügyvédje szerint a felvétel pont azt bizonyítja, hogy védence önvédelemből lőtt 11-szer – olvasható az Origo cikkében.

A Fox News beszámolt arról, hogy letartóztattak egy férfit Floridában, mert egy autópályán tüzet nyitott egy másik autósra tavaly júniusban. Az esetről most előkerült egy felvételt is, amelyet a letartóztatott férfi, Eric Popper fedélzeti kamerája rögzített.

A videót Andy Slater rádiós újságíró osztotta meg először. 

Az incidens tavaly június 21-én történt az I-95-ös számú autópályán Miami északnyugati részén.

Popper bevágott egy másik sofőr elé, megállásra kényszerítve azt. Ezt a másik autós heves kézmozdulatokkal nehezményezte. Később, mikor elhaladt Popper autója mellett, akkor a férfi az ablakon és a szélvédőn keresztül 11 lövést adott le rá.

A most előkerült felvételeket azonban másképp értelmezi a hatóság és Popper ügyvédje. Utóbbi szerint ugyanis a felvételen hallható, hogy előbb a védencére lőttek rá, aki ezután önvédelemből viszonozta a tüzet. A hatóság szerint azonban a másik autóban nem volt fegyver. A sofőr azonban elismerte, hogy egy vízzel teli palackot dobott Popper autójához.

A felvételt a cikk szerint a letartóztatott férfi adta be a hatóságnak.

Borítóképünk illusztráció (Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!