várják a jelentkezőket

2021.10.01. 17:00

Ők segítenek profi újságíróvá válni a Mediaworks tehetségkutató programjában (videó)

Neves újságírók, szerkesztők előadásait hallgathatják majd a jelentkezők, és mentorok segítik a felkészülésüket.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, gyakorlatorientált tehetséggondozó programot indít hazánk legnagyobb médiavállalata, a Mediaworks Hungary Zrt. A képzés során a résztvevők a magyar konzervatív sajtó kiemelkedő szereplőiből összeállított előadókkal és mentorokkal dolgozhatnak együtt.

A tehetséggondozó program Facebook-oldalára feltöltött friss videóra a Magyar Nemzet hívta fel a figyelmet. A kisfilmből az is kiderült, kik azok a neves médiaszemélyiségek, akik a programban résztvevő fiatalokat gondozzák, segítik, mentorálják, akiktől elleshetik a szakma fortélyait.

A tehetséggondozó programra jelentkezők olyan neves újságírók, szerkesztők, sokat tapasztalt és ismert médiamunkások előadásait hallgathatják, mint Toót-Holló Tamás, a Magyar Nemzet főszerkesztője, Nagy Árpád, a lap főszerkesztő-helyettese, Sitkei Levente külpolitikai újságíró, lapszerkesztő, Tóth Loretta, az újság külpolitikai rovatának szerkesztő-újságírója, Csejk Miklós, a kultúra rovat újságírója, Szentesi-Zöldi László, a Demokrata publicistája, Jakubász Tamás, a Mediaworks Hírcentrumának főszerkesztő-helyettese, Ballai Attila, a Mediaworks sportüzletágának igazgatója és Bodnár Gyula, a cég oktatási és fejlesztési igazgatója.

A hallgatókat a videó tanúsága szerint mentorként – többek között – Csekő Imre és Borsodi Attila, a Magyar Nemzet belpolitikai újságírói, Kiss Sándor, a Mediaworks központi online szerkesztőségének főszerkesztő-helyettese és Czirják Imre, a Karc FM rádió főszerkesztő-helyettese segíti majd.

A Mediaworks Tehetséggondozó Programjának jelentkezési határideje október 15.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!