Egyperces

2019.09.06. 15:22

Tündérszépek 2020 - Klinikáról ruccan ki tanácsot adni a királynő

A Tündérszépek felkészítőtáborában ott lesz az idei győztes, Fábián Evelin is, aki tanácsaival segíti a lányokat.

A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ sürgősségi osztályának munkatársát a Bors egy fotózáson faggatta.  

 

Milyen érzés volt újra kamera elé állni?

Hogy őszinte legyek, egy kicsit feszült voltam attól, hogy csupa ismeretlen, fodrász, sminkes és stylist igyekszik megkeresni bennem a szépséget, tartottam attól, hogy az ő ízlésük merőben más lesz, mint az enyém. Jó tapasztalatokat szereztem, végül kíváncsi voltam, mások hogyan látnak szépnek. Rugalmas volt a csapat, ha valamivel nem értettem egyet, változtattak rajta, megtaláltuk az arany középutat.

Fotó forrása: borsonline.hu

Fotó forrása: borsonline.hu

Mit lehet egy ilyen helyzetről mondani a Tündérszépére most jelentkezőknek? Hiszen a döntőben és a felkészítőtáborban a lányokat szakemberek veszik kezelésbe.

Mondják el, hogy mi a saját elképzelésük, hogyan érzik jól magukat a bőrükben, és akkor sima ügy.

 

A mostani fotózás nem hozta meg a kedvét, hogy a modellpályát válassza?

Továbbra is azt gondolom, hogy az én helyem a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ sürgősségi osztályán van, mert ez a hivatásom, de jól éreztem magam a fotózáson.

 

Kik jelentkezzenek a versenyre?

Aki szereti és élvezi, ha fotózzák, és szeretne is modell lenni, még ha fáradtsággal és lemondásokkal is jár. Érdemes elindulni a versenyen, mert valóban egy továbblépési lehetőség a vágyott pálya felé. Ha érzi ez iránt az affinitást, ha van kedve hozzá, ha ki szeretné próbálni magát, mindenképpen jöjjön el. Nem feltétlenül a legszebb és a legjobb alakú lányok nyernek. Hogy miért? Mert fontos a jó kommunikációs képesség, a határozottság, a magabiztos hozzáállás, és a kedvesség.

 

A nyereménye 300 ezer forintos utazási utalvány volt. Megvan még?

Még igen, de a párommal megyek majd nyaralni, persze hogy hová, még nem tudjuk, a tervezésig nem jutottunk el. Elég sokat dolgozom, és emellett szeptemberben folytatom az OKJ-s ápolói szakot.

LEGYEN ÖN A 2020-AS TÜNDÉRSZÉPE!

Keressük az ország legszebb lányát! Már lehet jelentkezni a 2020-as Tündérszépe szépségversenyre. Ha ön vagy rokona elmúlt 16 éves, de még nem lépte át a 30-at, itt a remek alkalom, hogy megmutassa magát! Nem kell mást tennie, csak felkeresni a www.tunderszepek.hu weboldalt, kitölteni a jelentkezést, bejelölni, hogy melyik megye színében szeretne indulni, és feltölteni magáról pár fotót. Ha úgy érzi, a képei nem túl minőségiek ahhoz, hogy jól szerepeljen, csak ikszelje be a jelentkezés során azt, hogy ingyenes profi fotósorozatot igényel! Itt az ugródeszka, hogy megismerje az egész ország, ráadásul értékes ajándékok és utazások várnak a legszebbekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!